Ook voordat u of een dierbare van u overlijdt, kunnen wij zaken tussen u en bepaalde instanties regelen of u hierbij ondersteunen. Of u helemaal niet met de dood bezig bent, of juist wel: het is altijd goed om u te verdiepen in de instanties waarmee u in aanraking komt. Wanneer u komt te overlijden, hoeven uw nabestaanden zich dan niet te verdiepen in de zaken die u heeft lopen. U weet zelf immers het beste of u lidmaatschappen heeft en welke verzekeringen u heeft lopen. Hieronder leest u wat wij voor u op dit gebied kunnen betekenen.

 • Notaris
  Assistentie bij juridische en financiële zaken, zoals eventuele erfenissen, erfbelasting en verzekeringen.
 • Verzekeringen
  Wij helpen u bij het kiezen en afsluiten van verzekeringen die passen bij u en uw situatie. Zo bent u er zeker van dat alles goed geregeld is wanneer u komt te overlijden.
 • Lidmaatschappen
  Het is verstandig een overzicht van alle lidmaatschappen te hebben. Zo is het duidelijk voor u en uw nabestaanden wat de te betalen kosten en de looptijden zijn. Dit maakt het opzeggen en bijhouden een stuk eenvoudiger.
 • Werkgever
  Wilt u er zeker van zijn dat er geen problemen ontstaan rondom uw werkgever wanneer u (plots) komt te overlijden? Wij helpen u met alle zaken rondom uw werkgever. Denk aan verzekeringen of contracten.

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, kijken we in een persoonlijk gesprek naar we wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.