Natuurlijk bent u liever niet bezig met het regelen van uw uitvaart. Dit geldt voor iedereen. Ook voor uw nabestaanden wanneer u komt te overlijden. Juist daarom adviseren wij u om alvast zoveel mogelijk zaken te regelen op dit gebied. Zo kunt u uw nabestaanden laten weten wat uw wensen zijn, en kunt u overwegen om een uitvaartverzekering af te sluiten. Wij vertellen u hieronder wat wij voor u kunnen betekenen en welke zaken wij u uit handen kunnen nemen.

  • Uitvaartverzekering
    Een begrafenis of crematie kost veel geld. U wilt niet dat uw nabestaanden voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Wij kunnen u helpen met het afsluiten van een uitvaartverzekering, die deze kosten dekt.
  • Uitvaartverzorger inschakelen
    Wanneer u bepaalde ideeën heeft over hoe uw uitvaart eruit zou moeten zien, kunnen wij u helpen bij het kiezen voor een geschikte uitvaartverzorger. Dit scheelt uw nabestaanden stress en zoekwerk.
  • Het testament
    Het kan een enorm gevoel van rust geven om een testament op te stellen. Zo weet u zeker dat uw nabestaanden geen twijfels zullen hebben en vallen regelingen niet terug op wettelijke bepalingen. Wij kijken graag met u mee en kunnen u adviseren bij het opstellen van uw testament.

Wilt u kennismaken? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.