Als nabestaande komt er veel op u af. Al heel snel na het overlijden moeten er veel praktische dingen geregeld worden. Wij begrijpen dat uw hoofd daar niet naar staat. Daarnaast bent u waarschijnlijk niet helemaal thuis in de materie waardoor alles lang duurt en onnodig ingewikkeld is.

Initiatief Finantia

Om die reden zijn wij Nabestaandenservice gestart. Dit is een initiatief van Finantia, de dienstverlener op het gebied van hypotheken en verzekeren in Lochem, Vorden en Borculo. Omdat wij dagelijks veel vragen krijgen over de zaken die geregeld moeten worden bij een overlijden, zoals het verkopen van een woning of het stopzetten van een hypotheek, brengen wij het regelen van al deze zaken bij elkaar.

Wat wij kunnen doen

Nabestaandenservice kijkt naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd moeten worden. Doordat wij de beschikking hebben over een groot lokaal netwerk, kunnen wij u ondersteunen bij alle zaken die voor en na het overlijden geregeld moeten worden. In een persoonlijk gesprek zullen wij inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Zo zult u over deze zaken geen zorgen meer ondervinden.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.