Hoewel er na het overlijden veel zaken geregeld moeten worden rondom verzekeringen, de uitvaart en financiële zaken, zijn wij er ook voor u op persoonlijk gebied. De persoonlijke zaken van nabestaanden dreigen vaak op de achtergrond te raken in de periode rond het overlijden van hun dierbare. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u er ook op persoonlijk gebied niet alleen voor staat. Door u te helpen met onderstaande zaken, kunt u zich focussen op dat wat voor u, op het moment belangrijk is.

 • Aandacht
  Wij hebben alle aandacht voor u en kijken en luisteren echt naar wat u nodig heeft. Hierbij strepen wij geen standaard lijstjes af, maar bieden wij u precies datgene waar u behoefte aan heeft.
 • Vervoer
  Assistentie bij het verkopen van een voertuig en het regelen van vervangend vervoer.
 • Computer
  Veel zaken moeten op de computer worden geregeld. Wij helpen u waar nodig bij alles wat op de computer gedaan moet worden.
 • Social media
  Wij assisteren bij het verwijderen en/of aanpassen van persoonlijke accounts.
 • Tuinonderhoud
  Bij praktische zaken kunnen wij u helpen met het zoeken naar de juiste oplossing, zoals het onderhoud van uw tuin.
 • Post
  Wij assisteren u bij het regelen van een eventueel nieuw postadres, zodat u alle nodige post zult (blijven) ontvangen.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.