Wat gebeurt er met mijn huis en de inboedel na mijn overlijden? Dat is een vraag die we vaak horen. Het antwoord: wanneer u overlijdt komt uw huis op de naam van uw erfgenamen te staan.

Hetzelfde geldt voor de eventuele hypotheek. Maar wat als u een huis huurt? En wat als het niet uw huis betreft, maar die van uw ouders? Wij hebben de antwoorden en staan u graag bij om zaken rondom uw woning of de woning van uw naaste te regelen.
Op het gebied van uw woning kan Nabestaandenservice u helpen met onder meer onderstaande zaken, zowel voor als na het overlijden.

 • Makelaar
  Wij schakelen de makelaar in en zorgen dat deze persoon u helpt bij de taxatie en eventuele verkoop van de woning.
 • Huurcontract
  Als de overledene een huurcontract heeft, zorgen wij via de verhurende partij dat er een passende oplossing wordt gevonden.
 • Energiecontracten
  Wij kunnen u aangeven welke stappen u moet ondernemen voor het opzeggen of wijzigen van een energiecontract, zodat u niet tegen vervelende kosten aanloopt.
 • Hulp in huis
  Als u er alleen voor komt te staan en u op leeftijd en/of lastig ter been bent, zorgen wij voor passende hulp in huis.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.