Hoewel u er liever niet aan denkt, is het goed om u te verdiepen in wat er met uw woning gebeurt wanneer u er niet meer bent. Het is fijn om te weten wat er met uw huis, hypotheek en inboedel gebeurt wanneer u komt te overlijden. Wanneer u hier nu alvast over nadenkt en de zaken op orde hebt, scheelt dit uw nabestaanden een hoop stress en geregel. Maar waar moet u op letten en hoe regelt u de zaken rondom uw woning? Wij staan u hier graag in bij. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Makelaar
  Geen idee hoeveel uw woning waard is? Voor bijvoorbeeld het opstellen van uw testament kan het raadzaam zijn om te weten wat de waarde van uw woning is. Wij kunnen een makelaar inschakelen die u uw woning taxeert.
 • Huurcontract
  Heeft u een huurcontract lopen en wilt u weten wat hiermee gebeurt wanneer u komt te overlijden? Wanneer u hier meer inzicht in wilt krijgen, kunnen wij u hiermee helpen.
 • Energiecontracten
  Ook op het gebied van uw lopende energiecontracten kunnen wij u inzicht geven in de zaken die geregeld dienen te worden.
 • Hulp in huis
  Wanneer u niet meer goed ter been bent, kunt u ons inschakelen om gepaste hulp in huis voor u te regelen. Wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen over wat wij u kunnen bieden of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.