Het in kaart brengen van uw financiële situatie kan een lastige klus zijn. U wilt natuurlijk niet dat deze klus bij uw nabestaanden komt te liggen. Daarom kunnen wij u ondersteunen bij deze ingewikkelde taak, en zorgen wij ervoor dat uw financiële situatie overzichtelijk in kaart wordt gebracht. Denk hierbij aan de onderstaande zaken:

 • Bankzaken
  Assistentie bij het op orde stellen van bankzaken, zodat uw naasten in de toekomst precies weten waar zij aan toe zijn.
 • Hypotheek
  Wij assisteren op financieel en administratief gebied omtrent de hypotheek.
 • Belasting
  Wij kunnen u helpen meer inzicht te krijgen in uw belastingen en toeslagen. Daarnaast informeren wij u graag over wat er geregeld moet worden na uw overlijden.
 • Administratie
  Een overzichtelijke administratie zorgt ervoor dat zaken snel en goed afgehandeld kunnen worden. Dit scheelt u en uw nabestaanden een hoop werk. Wij kunnen u helpen bij het op orde krijgen van uw administratie.
 • ANW
  Niemand wil natuurlijk dat nabestaanden het financieel moeilijk krijgen bij overlijden. Daarom is het goed om inzicht te hebben in, en zaken te regelen omtrent de ANW. Wij kunnen u hierbij adviseren en helpen.

Financiële zaken kunnen behoorlijk ingewikkeld worden wanneer u niet thuis bent in de financiële wereld. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, dan kijken we samen naar wat we voor u kunnen betekenen.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.