Naast dat het goed is om de financiën en andere zaken geregeld te hebben, kunnen wij u ook op persoonlijk gebied ondersteunen. Wanneer u bezig bent met het regelen van zaken rondom uw uitvaart en alles wat daarbij komt kijken, kan het fijn zijn om hierbij ondersteuning te krijgen. Bijvoorbeeld wanneer u er even niet uitkomt, of niet goed weet waar u moet beginnen. Lees hieronder wat wij voor u op persoonlijk gebied kunnen betekenen.

 • Aandacht
  Wanneer wij u helpen met administratieve of financiële zaken, luisteren wij echt naar u en naar uw wensen. Zo bieden wij u precies dat waar u behoefte aan heeft.
 • Computer
  Veel zaken moeten op de computer worden geregeld. Wij helpen u waar nodig bij alles wat op de computer gedaan moet worden.
 • Social media
  Als u accounts heeft op social media, is het belangrijk dat deze niet in het niets vallen wanneer u komt te overlijden. Wij helpen u met uw social media accounts.
 • Tuinonderhoud
  Bij praktische zaken kunnen wij u helpen met het zoeken naar de juiste oplossing, zoals het onderhoud van uw tuin.
 • Post
  Wij assisteren u bij het regelen van een eventueel nieuw postadres, zodat u alle nodige post zult (blijven) ontvangen.

Als nabestaande komt er veel op u af. Al snel na het overlijden van een dierbare moet u veel praktische zaken regelen. Wij kijken naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd dienen te worden.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op.